Головна / Знамениті / Біографії зірок / Волга Сорго ( Volga Sorgu ) – Актори – Біографія

Волга Сорго ( Volga Sorgu ) – Актори – Біографія

Біографія

Якось один чоловік , ім’я якого співзвучна з російською річкою , вимовив: «Я буду продовжувати зніматися в кіно. Не слухайте нікого , хто говорить , що це не так!» Їм був відомий актор , режисер і сценарист Волга сорго.

28 січня 1981 року в курортному містечку Овачік , що в провінції Тунджелі , на світ з’явився Волга Хусейн Сорго. Тут же він навчався у початковій і середній школах. Батько майбутнього актора був учителем , а мати – домогосподаркою. Незвичайне ім’я для сина вибрав батько. Волга його називали тільки рідні , для всіх інших він був Хусейн.

Волга СоргоВсі однокласники актора хотіли стати стоматологами , юристами , інженерами , тільки сорго завжди знав , що буде актором. Ще в першому класі вони ходили в театр на пантоміму , дію, що відбувається на сцені , заворожило хлопчика назавжди. А батьки мріяли , щоб він був викладачем.

Через розбіжності з батьком , в 18 років сорго виїхав з рідного будинку і вступив до Стамбульський університет на факультет кіно і телебачення , де отримував стипендію за гарне навчання . Поєднуючи заняття і улюблена справа , він грав епізодичні ролі в кіно.

У 2002 році здійснився кінематографічний дебют Волга сорго як актора. Його перший фільм називався «Секрети дітей». Ця роль дісталася йому випадково , а для її підготовки у Волга сорго була всього одна ніч . Пізніше ця картина була нагороджена на фестивалі кіно «Золотий апельсин » , який проходить в Антальї .

Актор знявся в багатьох фільмах і серіалах , найпопулярнішими з них є «Хлопці іншого району », 2008 р. та « Лай чорних псів » , 2009 р. Ці картини отримали нагороди на кількох кінофестивалях. У 2008 р. Волга сорго брав участь у зйомках 1 сезону американського серіалу « Джек Хантер: У пошуках скарбів Угаріта “.

Але актор не збирався зупинятися на досягнутому , бажаючи творчого зростання , він виступив в ролі режисера і сценариста драми « У замку самотності» , прем’єра якого відбулася в 2011 році.

Волга сорго не шкодує , що обрав саме цей шлях і говорить про це так: « Я люблю цю роботу ! »

Фільмографія

  • Татар Рамазан (2013)
  • До того, як випаде сніг (2013)
  • Bu son olsun ( 2012 )
  • Зламані мідії ( 2011 )
  • 72 – я камера ( 2011 )
  • Лай чорних псів ( 2009 )
  • Джек Хантер: У пошуках скарбів Угаріта ( 2008 )
  • Хлопці іншого району ( 2008 )
  • Gazi ( 2008 )
  • Zincirbozan ( 2007 )
  • Бездомний ( 2007 )
  • У барі ( 2007 )
  • Доля ( 2006 )
  • Секрети дітей ( 2002 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>