Головна / Знамениті / Біографії зірок / Туба Буйукустун ( Tuba Büyüküstün )

Туба Буйукустун ( Tuba Büyüküstün )

Біографія

Туба Буйукустун ( Tuba Büyüküstün ) – відома турецька актриса. Повне ім’я – Хатіс Туба Буйукустун.

народилася 5 липня 1982 року в Стамбулі, Туреччина. Замужем за Онур Сайлак, має двох дітей. Освоювала Туба Буйукустун Біографіїобразотворче майстерність у вищій школі «Різдво» , і живописне мистецтво в університеті « Мімара Синана » в Стамбулі. Перший телесеріал з її участю вийшов в 2003 році. Брала участь у зйомках реклами продукції косметичних компаній. З 2003 року – на телебаченні.

Популярність прийшла до Тубі Буйукустун в 2003 році відразу ж після першої ролі в теленовели « Султан Макамін ». Туба Буйукустун в період з 2007 по 2011 отримала нагороди в номінаціях «Краща актриса телесеріалу » , « Сама вдала актриса» , «Краща актриса року» , « Актриса року на ТВ». У телесеріалі «Асі» – одна з найкращих її ролей. У 2010 році Туба Буйукустун дебютувала на великому екрані у фільмах «Запитай своє серце» і «Gonulcelen». Туба Буйукустун в десятці найкрасивіших турецьких актрис , популярна в Туреччині і арабських державах , також вона улюблена шанувальниками турецького кіно і в Росії.

Фільмографія

  • 20 хвилин / 20 dakika – 2012
  • Запитай своє серце – 2010
  • розбиваються серця – 2010
  • Асі – 2007-2009
  • Як любов – 2006
  • Іспит – 2006
  • Під покровом лип – 2005
  • Мій батько і мій син – 2005
  • Гюлізар – 2004
  • Çemberimde gül oya – 2004
  • Султан Макамін – 2003

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>