Головна / Знамениті / Біографії зірок / Синьому Кобал ( Sinem Kobal )

Синьому Кобал ( Sinem Kobal )

Біографія

Популярна турецька актриса , телеведуча і модель Синьому Кобал народилася в 1987 року 14 серпня ( знак зодіаку – лев) в Стамбулі. Її батько – інженер -будівельник , мати – домогосподарка.

Починаючи з чотирирічного віку й протягом восьми років Синьому відвідувала балетну школу , після закінчення якої отримала диплом Королівської Академії . У шкільні роки Синьому успішно займалася спортом – баскетболом і волейболом . У складі шкільної баскетбольної команди вона ставала неодноразовим переможцем чемпіонатів в Стамбулі. Однак після закінчення Синьому середньої школи в 2001 році її спортивна кар’єра перервалася .

Кар’єра

Свою акторську кар’єру актриса почала в тринадцятирічному віці , виконавши в комедійному серіалі « Няня / Dedi » ( 2001р ) роль Діляри . Вже до 23 – м рокам Синьому Кобал знялася в декількох фільмах і телесеріалах. Широку популярність їй приніс проект « Маленькі таємниці ( Секрети Стамбула ) » (2010р ) .

Найбільш вдалою роботою Синьому Кобал можна вважати фільм « Романтична комедія » (2010р ) , в якому актриса зіграла головну роль. У зв’язку з великою популярністю цього кінопроекту було знято його продовження – «Романтична комедія- 2 » ( 2013 г).

Найбільш відомі фільми за участю Синьому Кобал – «Школа» ( 2004р ) , «Син людини , який врятував світ » (2006р ) , « Залишайся на ногах » (2009р ) , телесеріали – « Селена »(2006 – 2008р. р),« Хюррем – Султан » ( 2003р ) та інші.

Синьому Кобал знімалася також у популярних музичних кліпах і рекламних роликах.

Особисте життя

Актриса захоплюється латинськими танцями та айкідо. У грудні 2012 року відбулися заручини Синьому з Арда Тураном – капітаном турецької футбольної команди « Галатасарай ». День офіційного одруження призначений на серпень 2013 року. За опитуваннями телеглядачів Синьому Кобал визнана однією з найталановитіших і красивих турецьких актрис.

Фільмографія

  • Романтична комедія 2 (2013)
  • Маленькі таємниці ( Секрети Стамбула ) ( 2010 )
  • Романтична комедія ( 2010 )
  • Залишайся на ногах ( 2009 )
  • Селена (2006 – 2008)
  • Син людини , який врятував Світ ( 2006 )
  • Школа ( 2004 )
  • Хюррем – Султан ( 2003 )
  • Lise defteri (2003 – 2004)
  • Няня ( 2001 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>