Головна / Рецепти / Шашлик з яловичої вирізки – рецепт приготування

Шашлик з яловичої вирізки – рецепт приготування

Шашлик з яловичої вирізки

Інгредіенти :

  • Яловича вирізка – 1,5 кг.
  • Масло топлене – 200 гр.
  • Зелена цибуля – 200 гр.
    Шашлик з яловичої вирізки - рецепт приготування
  • Цибуля ріпчаста – 4 шт.
  • Борошно – 2-3 чайні ложки.
  • Перець мелений .
  • Оцет .
  • Сіль.

Рецепт приготування:

  1. Для початку слід порубати яловичу вирізку . Шматочки повинні бути не дуже великими , найкраще дрібного чи середнього розміру. Після цього складаємо їх в тарілку глибше , посипаємо перцем з сіллю і перемішуємо.
  2. Нарізаємо ріпчаста цибуля ( краще всього нашаткувати ) , насипаємо в ту ж тарілку і перемішуємо ще раз . Збризгуємо оцтом.
  3. Маринуємо яловичину недовго. Бажано в холодильнику або , якщо немає такої можливості , в прохолодному , тінистому куточку. Години 4-4,5 цілком достатній проміжок часу.
  4. Після цього , дістаємо яловичину , відокремлюємо її від ріпчастої цибулі , посипаємо борошном (це важливо) і нанизуємо на шампури.
  5. Ставимо на вогонь сковороду , наливаємо в неї топлене масло і чекаємо , поки воно розігріється , а вже після цього смажимо наш шашлик. Смажимо до появи скоринки .
  6. Подаємо до столу , прикрашаємо порізаною зеленою цибулею , а гарнір цілком підійде відварну картоплю або рис . дуже смачно , але ж яловичу вирізку багато хто недооцінює .

Рецепт незвичайного шашлику від шефа ! Дивіться відео:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>