Головна / Знамениті / Біографії зірок / Селджук Йонтем ( Selçuk Yöntem )

Селджук Йонтем ( Selçuk Yöntem )

Селджук Йонтем ( Selçuk Yöntem ) , повне ім’я Акиф Селджук Йонтем – популярний в Туреччині актор кіно і тетру, режисер. Турецький актор Селджук Йонтем почав зніматися в 1993 році. За десять років своєї акторської кар’єри він встиг знятися в 22 фільмах і серіалах турецького виробництва . Виконав одну з головних ролей – Аслан Бея , в серіалі кримінального жанру «Долина вовків ». По-справжньому став знаменитий в 2010 році, після того , як виконав головну роль в серіалі « Заборонене кохання ».

Після цього серіалу , він знімався в Машини революції ( 2008 ) , де виконав роль Латіфа . Потім у фільмі «Без тіні» ( 2009 ) він зіграв Мухтара , В «Пані Айхан » гратиме роль Бабу .

Примітно , що ім’я 59 -річного турецького актора Селджук (тур. Selçuk ) – збігається з назвою одного з міст Туреччини.

До того, як потрапити в кіно працював актором у театрі. Грав у багатьох п’єсах , в тому числі і в постановках за п’єсами радянських письменників. На його рахунку ролі в Чеховських п’єсах «Дядя Ваня» , «Три сестри».

Що стосується освіти, Сельчук навчався там же де й народився – у Стамбулі. Закінчила там Державну Консерваторію . Був одружений на знімається досі турецької актрисі Зуха Олкай .

Серіалографія :

  •  ( 1993 ) Супер тато
  •  ( 1994 ) Şehnaz Tango
  •  ( 1998 ) Танець вогню
  •  ( 1998 ) Çiçeği Büyütmek
  •  ( 1998 ) Sıcak Saatler
  •  ( 1999 ) Çatısız Kadınlar
  •  ( 1999 ) Жодної душі
  •  ( 1999 ) Deli Yürek
  •  ( 2000 ) Taksim – İstanbul
  •  ( 2000 ) Мені дуже шкода , Лейла
  •  ( 2000 ) Şaşı Felek Çıkmazı
  •  (2003-2004) Долина вовків ( 2004 ) 24 години
  •  ( 2004 ) Вкрадений труп
  •  ( 2005 ) Вітряний сад
  •  ( 2006 ) Вона
  •  ( 2006 ) Kuşdili
  •  ( 2007 ) Герань -стріт
  •  ( 2007 ) Північний вітер
  •  ( 2007 ) Леопарди : Операція вишня ( 2009 ) Заборонене кохання ( 2011 ) Біль у моєму серці ( 2012 ) Розрив
  •  ( 2012 ) Будинок Лейли
  •  (2013) Сьогоднішня людина палацу

Фільмографія :

  •  ( 1984 ) Острів Елліс
  •  ( 1991 ) З іншого боку
  •  ( 1993 ) Літній дощ
  •  ( 1993 ) C – Block
  •  ( 1996 ) 80. крок
  •  ( 1996 ) Стамбул під моїми крилами
  •  ( 1998 ) Зсув диплом
  •  ( 1999 ) Figüran
  •  ( 2000 ) Співачка
  •  ( 2000 ) Гіркота серця
  •  ( 2001 ) Deli Yürek – Boomerang Cehennemi
  •  ( 2005 ) Ванна кімната
  •  ( 2006 ) Pars : Operation Cherry
  •  ( 2008 ) Революція візки
  •  ( 2008 ) Shadowless
  •  ( 2008 ) Танець любові
  •  ( 2008 ) Vortex
  •  ( 2009 ) Акварель
  •  ( 2011 ) Джалал Джалал Тан- Тан і його сім’я , екстремальна сумна історія
  •  ( 2011 ) Айхан Ханим

Театральні роботи:

  •  Дядя Ваня : Антон Павлович Чехов – 2010
  •  Велика любов – 2007
  •  У ніч на сезон – 2006
  •  Фернандо Крапп написав мені : Танкред Дорст – 2003
  •  Незворушний Вбивця Місяця – 2001
  •  Зимова казка ( відлига ) – 2000
  •  Проти вікна Жінка: Явуз Озкан – 1999
  •  Фейєрбах : Танкред Дорст – 1997
  •  Шановний Клоун – 1990
  •  Божевільний Думрул : Гюнгор Дільма – 1990
  •  Мені подобається: Вільям Шекспір ​​- 1990
  •  Сир і яйця: Ференц Карінтія – 1988
  •  Чотири сезони : Арнольд Вескер – 1986
  •  Ay Işığında Şamata : Халдун Танер – 1987
  •  Keşanlı Ali Destanı : Халдун Танер – 1986
  •  Строптивая : Вільям Шекспір ​​- 1985
  •  Білі Боги – 1985
  •  Три сестри : Антон Павлович Чехов – 1983
  •  Yaban Ördeği : Хенрік Ібсен – 1981
  •  Курбана : Гюнгор Дільма – 1980
  •  Ручка – 1978

Режисерські роботи:

  •  Keşanlı Ali Destanı : Халдун Танер – 1999
  •  Шум при місячному світлі : Халдун Танер – 1997
  •  Наступні : Ірфан Яльчін – 1993

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>