Головна / Рецепти / Рибний суп з креветками

Рибний суп з креветками

Готуємо вершковий суп з тріски з креветками на овочевому бульйоні.

Інгредієнти

  • Рибний суп з креветкамиовочевий бульйон 1 л
  • філе тріски 600 г
  • очищені креветки 200 г
  • ріпчаста цибуля 2 шт.
  • вершкове масло 50 г
  • мука 2 ст.л.
  • вершки 200 мл
  • сіль , перець по смаком
  • мускатний горіх по смаком

Час приготування – 30 хв

Об’єм – 4 порції

Вершковий суп з рибою: Рецепт приготування

1 . Цибулю почистити і дрібно нарізати.

2 . Рибу нарізати шматочками , видалити кісточки , якщо потрібно.

3 . На добре розігрітій сковороді з невеликою кількістю масла обсмажити цибулю протягом 2 хвилин.

4 . Додати рибу , креветки і готувати на невеликому вогні 5 хвилин. Зняти з вогню і остудити.

5 . Відкласти декілька креветок для прикраси. Шматочки риби і залишилися креветки пюрировать разом з цибулею.

6 . У каструлі розігріти масло, додати борошно і , постійно розмішуючи , обсмажувати протягом хвилини. Поступово влити овочевий бульйон , не припиняючи помішувати. Довести до кипіння , зменшити вогонь , приправити і готувати ще 5 хвилин.

7 . Додати рибне пюре і вершки. Знову довести до кипіння і відразу ж зняти з вогню. Розлити суп по тарілках і прикрасити креветками.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>