Головна / Знамениті / Біографії зірок / Озджан Деніз ( Özcan Deniz )

Озджан Деніз ( Özcan Deniz )

Озджан Деніз ( Özcan Deniz ) – відомий турецький актор , співак і композитор. Народився 19 травня 1972 в Анкарі , Туреччина . Озджан родом з Агри , в 1977 році разом з сімейством переїхав до Айдин . За національністю Деніз курд.

Кар’єра

Популярність придбав як виконавець турецької народної та популярної музики. Озджан Деніз також добре відомий і в Німеччині. З початку 90 -х років років випустив з десяток музичних альбомів у Німеччині та Туреччині. Популярні альбоми співака і актора Озджан Деніз: « Ses Ve Ayrılık» , «Yalan Mi » та інші. У турецькому кіно і серіалах з 1994 року , перший його фільм «Скажіть , що я любимо».

Фільмографія

  •  Чорна троянда – 2013
  •  Вода і вогонь – 2013
  •  Ти , мій дім – 2012
  •  Арафа – 2012
  •  А що ж після ? (А що потім? ) / Ya sonra – 2011
  •  Небезпечна любов – 2009
  •  Ask Yakar – 2009
  •  Мавлана Джалал- я Румі : Танець любові – 2008
  •  Доля – 2007
  •  Ми повинні протистояти чорному принцу – 2006
  •  Червнева ніч – 2004
  •  Де Бірюзова – 2004
  •  Asmali konak : життя – 2003
  •  Тепер він солдат – 2003
  •  Asmali konak – 2002
  •  Шалені гроші – 2002
  •  Лежати – 1997
  •  Yer çekimli asklar – 1996

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>