Головна / Знамениті / Біографії зірок / Осман Сойкут ( Osman Soykut )

Осман Сойкут ( Osman Soykut )

Біографія

Осман Сойкут ( Osman Soykut ) актор , режисер. Популярність прийшла до актора після зйомок у фільмі « Ципочка » (2002р.) , проте окрім цього Осман Сойкут знявся в наступних найбільш популярних картинах і серіалах: Ідеальна пара (2006р ) ; Давньоєгипетська Книга мертвих ( 2006р) ; Долина Волков: Западня ( 2007р ) ; серіал Зачаровані ( 1998 -2008рр ) ; серіал Шпигунка ( 2001 – 2006рр ) .

Народився Осман в Туреччині , місто Анкара 1 січня 1957 року. Народжений під знаком Козерога ця людина відрізняється властивим завзятістю , умінням домагатися поставлених цілей. Освіта в житті Османа Сойкута займає дуже важливе місце , ця людина постійно прагне до пізнання нового , тому навчанню присвячена величезна частина його життя: в 1973 році він закінчив Коледж TED в Анкарі ( TED – турецька асоціація освіти ( Trk Eitim Dernegi ). У 1978 Осман випустився з Middle East Technical University – Близькосхідний університет Туреччини в Анкарі , закінчивши факультет архітектури. у 2001 році закінчив Beverly Hills Playhouse , одну з найпопулярніших і значущих шкіл акторської майстерності в Лос -Анжелесі. Потім він почав навчатися в Театрі Беверлі Хілз і продовжує своє навчання в цій акторській школі і сьогодні.

у 1984 році Осман Сойкут покидає свою батьківщину і вирушає до Каліфорнії , де з 1989 року починає посилено займатися своєю кар’єрою і вже до 2001 року став досить популярним після зйомок в таких серіалах як Зачаровані , Зухвалі і Красиві . Безсумнівну популярність принесла акторові зйомка у фільмі « Ципочка ». у 2007 році Осман починає завойовувати любов на своїй батьківщині в Туреччині і знімається в серіалі (м. Стамбул) IKI Yabanci ( Два чужинці ) . Після чого його запрошують для участі в таких серіалах , як Pars Narkoteror і Adanali . У 2009 році Осман Сойкут знаходиться на піку популярності практично в усіх частинах світу : від Європи до Північної Африки та Близького Сходу.

В даний час актор є ведучим популярного телевізійного шоу в Стамбулі – « Kurtlar Vadisi Pusu » (Долина Волков) , має свою сторінку на Facebook і справжній фан -клуб.

Фільмографія

  • Татар Рамазан (2013)
  • P – 51 : Винищувач драконів (2013)
  • Саломея Уайльда ( 2011 )
  • Ідеальна пара ( 2009 )
  • Адана (серіал , 2008 )
  • Pars : Narkoterör ( 2008 )
  • Долина Волков: Западня (2007 – 2011)
  • Апельсини ( 2007 )
  • Життя на Марсі ( 2006 )
  • Єгипетська Книга Мертвих ( 2006 )
  • Скам’янілі ( 2006 )
  • Die trojanische Kuh ( 2006 )
  • Реклама для генія ( 2006 )
  • Дихання смерті ( 2006 )
  • Мережа 2.0 ( 2006 )
  • Альянс ( 2005 )
  • Продавщиця ( 2005 )
  • Правдива історія Олександра Великого ( 2005 )
  • Один з них ( 2003 )
  • Ципочка ( 2002 )
  • Шпигунка (2001 – 2006)
  • Машина для вбивства ( 2001 )
  • Ізгой ( 2001 )
  • Озброєний крюком чоловік ( 2000 )
  • A.P.E. # 9 ( 2000 )
  • Юрисконсульт ( 1999 )
  • Femmes fatales ( 1998 )
  • Зачаровані (1998 – 2006)
  • Зухвалі і красиві ( 1987 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>