Головна / Знамениті / Біографії зірок / Октай Кайнарча ( Oktay Kaynarca )

Октай Кайнарча ( Oktay Kaynarca )

Біографія

Відомий турецький актор Октай Кайнарча народився в січні 1965 року в місті Стамбул. Володіє незаперечним акторським талантом та харизмою , завдяки чому , задіяний у багатьох телевізійних проектах Туреччини.

Після школи вступив до Стамбульську Державну Консерваторію . Успішно закінчив її і отримав ступінь магістра. Ще в школі він почав відвідувати різні театральні гуртки та студії. Почав зніматися в кіно досить рано. Вже в 1989 році виходить перший фільм з його участю. Але успіху йому це не принесло , і він почав брати участь у театральних постановках. За одну з таких постановок і отримав премію «Кращий театральний актор другого плану». З таким званням він знову береться штурмувати телебачення і починає зніматися в серіалах , які приносять йому не тільки стабільний дохід , а й популярність .

Найбільш відомий широкій публіці Октай Кайнарча, став після виходу серіалу «Долина вовків ». Там він зіграв негативного персонажа , але , не дивлячись на це , його герой сильно полюбився телеглядачам. Творцям телесеріалу навіть довелося вивести цього персонажа з серіалу , щоб молодь не брала з його героя негативний приклад.

Після цього актор йде з « серіального » амплуа і починає зніматися в повнометражних фільмах. І починає завойовувати глядача як серйозний герой серйозних фільмів. Останнє кіно з його участю користувалася успіхом у турецьких глядачів.

У 2008 році актор виступає в ролі продюсера і випускає фільм «Alia: A Bosniac Rhapsody». Всього знявся в 16 фільмах і серіалів різного жанру – бойовиках , драмах і комедіях .

Одружений на актрисі турецьких серіалів Озгю Намалюю . Крім ролей в кіно і серіалах , є автором пісень і талановитим виконавцем власних пісень. Його пісні звучали в деяких серіалах з його участю.

Фільмографія

  • Діти Галліполі ( 2012 )
  • Hosça kal Güzin ( 2008 )
  • Адана ( 2008 )
  • Нуль , – кажу я ( 2007 )
  • Північний вітер (2007-2008)
  • Нічний туман ( 2007 )
  • Моя перша любов ( 2006 )
  • Інтернаціонал ( 2006 )
  • Askimizda ölüm var ( 2004 )
  • Kalbin zamani ( 2004 )
  • Долина Волков (2003 – 2005)
  • Пані та панове ( 2002 )
  • Дике серце : Ад бумеранга ( 2001 )
  • Анатомія жінок ( 1995 )
  • Краби в кошику ( 1995 )
  • Ask filmlerinin unutulmaz yonetmeni ( 1990 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>