Головна / Знамениті / Біографії зірок / Ойкю Челік (Öykü Celik)

Ойкю Челік (Öykü Celik)

Біографія

Успішно починаюча турецька актриса , що подає великі надії. З’явилася на світ в найбільшому турецькому місті , Стамбулі. Свій день народження молода зірка відзначає 13 липня , народилася в 1988 році. Дівчина має приємні зовнішні дані , і отриманий ступінь бакалавра анітрохи не завадила їй всерйоз захопитися кінематографом.

Дебютувала на екрані в 2006 році, це була її перша серйозна роль , в серіалі «Selena». Серіал знайшов високу популярність не тільки в Туреччині , але і за кордоном. Вперше транслювався на турецькому телеканалі « Sre Film ». Після закінчення серіалу в 2008 році , актриса зробила невелику перепочинок і вже в 2009 році вийшли три хороших картини з її участю : фільм « Порох у моїй крові ( KANIMDAKI BARUT ) », серіал «Місто ( KASABA ) » і фільм « Cin geidi ».

Гідна робота за участю Ойкю з’явилася в 2010 році під назвою « Махпейкер ( Mahpeyker – Kosem Sultan ) » – історична драма , що оповідає знамените переказ про одну з улюблених дружин султана Ахмета 1 . У 2012 році юне дарування з’явилася на екрані в серіалі « Одного разу в османської імперії: Смута ( Bir Zamanlar Osmanli – KIYAM ) » – новий історичний серіал не підкорив серця глядачів після « Махпейкер ». Цікаво , що до зйомок у « Смута » , Ойкю пробувалася на роль Хюррем , в що готувався проект « чудовий століття ». Кінозірка не пройшла кастинг через досконалої , здавалося б , безглуздості : її вагові даними невблаганно були на 6 кілограм вище заявлених умов.

Особисте життя висхідної зірки не перебуває під прицілом фотокамер і відомо лише кілька фактів . Досить тривалий період часу дівчина зустрічалася з відомим турецьким актором Tolga Carel , що знявся в телесеріалі «Листопад» . Зараз , актриса закінчила роботу в красивій романтичної історії «Романтична комедія 2 . ( Romantik Komedi 2 : Bekarlga Veda ) »

Фільмографія

  • Романтична комедія 2 (2013)
  • Не турбуйтеся про мене ( 2012 )
  • Одного разу в османської імперії: Смута ( 2012 )
  • Нурі ( 2011 )
  • Махпейкер ( 2010 )
  • Gönülçelen ( 2010 )
  • Kanımdaki Barut ( 2009 )
  • Місто ( 2009 )
  • Ворота в Китай ( 2008 )
  • Зупинка “Акація” ( 2008 )
  • Селена ( 2006 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>