Нур Айсан (Nur Aysan)

Біографія

Нур Айсан ( Nur Aysan ) , повне ім’я Айсіе Нур Феттахоглу ( Asiye Nur Fettahoğlu ) – німецько -турецька актриса. Зріст дівчини : 169 см. Нур Айсан народилася в 1980 році , в Дуйсбурзі ( Duisburg ) , Німеччина , в будинку Синана і Фатми Феттахоглу в якому було п’ятеро дітей. Айсан закінчила середню школу в місті Бешикташ , Туреччина . Потім вона навчалася в університеті міста Халіч на факультеті дизайну одягу. Працювала в банку , була телеведучою на телеканалі « Sky Turk ». Завоювала популярність завдяки ролі в популярному телесеріалі « Заборонене кохання ». Потім вона зіграла роль у кінофільмі «Долина вовків : Палестина» . Вітчизняному глядачеві знайома по ролі однієї з дружин ( Махідевран ) Султана Сулеймана в телесеріалі « Чудовий Століття ». Була одружена з Муратом Айсан , але шлюб розпався. Після розлучення Нур відмовилася від прізвища Айсан і повернула своє дівоче прізвище Феттахоглу .

Фільмографія

  • Касир – 2011
  • Чудовий століття – 2011
  • Долина вовків : Палестина – 2001
  • Заборонене кохання – 2008
  • Benden Baba Olmaz – 2007
  • Gönül Salıncağı – 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>