Головна / Знамениті / Біографії зірок / Мурат Йилдірім ( Murat Yildirim )

Мурат Йилдірім ( Murat Yildirim )

Біографія

Найвідоміші нашому глядачеві телесеріали Мурата Йилдіріма, – це « Любов і покарання » і « Асі » , які можна подивитися на нашому сайті.

Народився Мурат Йилдірім 13 квітня 1979 в центральній частині Анатолії в місті Конья, Туреччина. МамаМурат Йилдірім займалася тим , що перекладала з арабської мови , тато Мурата займався сценічною майстерністю .

Закінчила машинобудівний факультет «Yıldız» технічного університету в місті Стамбул , Туреччина . Отримав диплом спеціаліста за професією інженер- механік. Виконував ролі в студентському непрофесійному театрі. Освоював спів і акторське ремесло в драматичній школі .

Перші кроки в кінокар’єрі зробив в серіалі «Велика брехня» . Популярність придбав слідом за тим , як виконав ролі в теленовела «Буря» і «Асі». Одну з кращих ролей Мурат зіграв у кінофільмі « Чистилище » , за що і був відзначений премією «Золотий апельсин ». Мурат входить в 10 -ку найкрасивіших турецьких акторів.

Одружений на Бурчин Терзіоглу.

Фільмографія Мурат Йилдірім

  • Мовчання / Suskunlar – 2012
  • Любов і покарання – 2010
  • Біль осені – 2009
  • Асі – 2007-2009
  • Буря – 2006
  • Чистилище – 2006
  • Політ на килимі -літаку – 2005
  • Велика брехня – 2004

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>