Головна / Знамениті / Біографії зірок / Мурат Далтабан ( Murat Daltaban )

Мурат Далтабан ( Murat Daltaban )

Біографія

Мурат Далтабан ( Murat Daltaban ) – турецький актор і театральний режисер. Народився в 1966 році в Анкарі , Туреччина . Навчався на інженера в Близькосхідному технічному університеті. 1992 рік – Університет Анкари філологічний факультет. Мурат Далтабан фотоМає сина на ім’я Ворон Аніл , 2004 року народження . Мурат Далтабан керував театральними постановками : « Vur Yağmala Yeniden » , « Kürklü Merkür » , « Комахи » , «Любові і розуміння ».

Фільмографія

  • Важкий роман – 2012
  • У чому вина Фатмагуль ? – 2010 – 2012
  • Hicran Yarasi – 2009-2010
  • Менекше і Халіль – 2007
  • Леопарди : Операція вишня – 2007
  • Шовковий хустку – 2006
  • Hırsız Polis – 2005
  • Ласкаво просимо в життя – 2004
  • Yürek Çığlığı – 2004
  • 24 години – 2004
  • Сліди на пляжі – 2002
  • Kınalı Snow – 2002
  • Злодій – 2001
  • April Rain – 2001
  • Salkım Hanımın Taneleri – 1999
  • Протистояння – 1999
  • Республіка – 1998
  • Нова зірка – 1997
  • Спокійна жінка з міста – 1997
  • Лі – 1997
  • Особа печалі – 1997
  • Bir Aşkın Bittiği Yer – 1996
  • Мій батько був в армії – 1994

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>