Головна / Рецепти / Міні Лазанья рецепт з фото. Кулінарні рецепт міні Лазаньї

Міні Лазанья рецепт з фото. Кулінарні рецепт міні Лазаньї

Напевно всі їли звичайну лазанью , ми пропонуємо Вам приготувати міні Мазаний , яка здивує Ваших близьких. Давайте почнемо .

Складники міні Лазаньї:

  • Пісний яловичий фарш – 0.5 кг
  • Ковбаса – 0.5кг
  • Соус спагетті – 1 стакан
  • Знежирений сир Рікотта – 1 / 2 чашки
  • Сіль – 1 / 4 ч. л.
  • Перець – 1 / 4 ч.л.
  • Тертий сир – 1 / 2 склянки
  • Пластини для лазаньї – 1 упаковка

Міні Лазанья рецепт з фото. Кулінарні рецепт міні ЛазаньїМіні лазанья рецепт приготування

Перед тим , як почати готувати лазанью , потрібно включити духовку. Вона повинна нагрітися до 190С .

Далі , поки духовка гріється , готуємо начинку. Для цього обсмажуємо фарш разом з італійською ковбасою у великій сковороді на середньому вогні.

Готову просмажене масу потрібно розділити на 4 рівних частини. Першу частину беремо відразу , а три інші частини фаршу потрібно заморозити .

Коли фарш буде добре підсмажений , в нього потрібно додати соус і ретельно перемішати.

В окремій ємності нам потрібно змішати півтори склянки тертого сиру , щіпку солі і перець.

Наше готове тісто викладаємо у формочки для запікання , всередину викладаємо сир , на нього фарш , а зверху присипаємо тертим сиром. На сир викладаємо ще по виноградному тіста і повторюємо всі шари.

Піч нашу лазанью потрібно при температурі 200С 10-15 хвилин.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>