Головна / Знамениті / Біографії зірок / Метін Чекмез ( Metin Çekmez )

Метін Чекмез ( Metin Çekmez )

Біографія

Метін Чекмез – турецький актор , народився 26 липня 1945 року в Стамбулі , Туреччина . За знаком зодіаку Метін Лев. У кіно знімається в різних жанрах , від драми і мелодрами до комедій. Всього на його рахунку 16 акторський робіт починаючи з його першого дебюту 1973 році, коли вийшов перший фільм за його участю під назвою “Мій солодкий співрозмовник ” і в тому ж році “Улюблений брехун” . Наступна картина з даними актором вийшла через рік в 1974 і називалася “Гніздо яструба ” . У цьому фільмі дії відбуваються в невеликому селі на Кіпрі , звідки бандити вигнали все турецьке населення , при цьому залишилася одна жінка , чекала сина Омера і його невістку . І як тільки вони приїхали , невістка відразу викликає інтересу місцевих бандитів.

Після виходу фільму ” Bosver arkadas ” актор в перебігу 11 років не знімається в кіно. І тільки в 1985 році вона знімається у фільмі ” Namuslu ” . Більш-менш популярність актор отримує після 4 років зйомки в серіалі Sper Baba жанром сімейної комедії і драми. Але після виходу в Туреччині в 2006 році серіалу ” 1000 і одна ніч ” , Метін набуває популярності не тільки в Туреччині , але і за її межами. Сценарій даного серіалу написали відомі сценаристи Мехмет Білал і Йилдиз Тун . Після такого зльоту популярності , актор почав зніматися ще в двох турецьких серіалах які виходять , донині. Це ” Назвала я її Феріха ” який виходить з 2011 року і ” 20 хвилин < / a > ” який йде на екранах з 2013 року.

Фільмографія

  • 20 хвилин (2013)
  • Я назвала її Феріха ( 2011 )
  • 1001 ніч ( 2006 – 2009 )
  • Yürek çigligi ( 2005 )
  • Köpek ( 2005 )
  • Звільнення ( 1994 )
  • Süper Baba (1993 – 1997)
  • Sis ( 1987 )
  • Namuslu ( 1985 )
  • Bosver arkadas ( 1974 )
  • Гніздо яструба ( 1974 )
  • Улюблений брехун ( 1973 )
  • Мій солодкий співрозмовник ( 1973 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>