Головна / Знамениті / Біографії зірок / Мерт Фірат ( Mert Firat )

Мерт Фірат ( Mert Firat )

Біографія

Десятого січня тисяча дев’ятсот вісімдесят першого року в місті Анкара ( Туреччина ) з’явився на світ майбутній актор Мерт Фірат . Його шлях на вершину акторської олімпу почався у дві тисячі шостому році з міні-серіалу Iste benim . Потім кожний наступний рік проходить в запаморочливих зйомках і придбання колосального досвіду від більш популярних акторів. До останнього моменту в його фільмографії налічується дванадцять робіт . Цей юнакМерт Фірат відомий не тільки як популярний актор , в його скарбничці талантів є ще одне обдарування . Виявилося , що Мерт ще й чудовий сценарист , попрацювати з яким не проти багато режисерів . Побачити його роботу в якості сценариста можна у фільмі « Карусель» (2011).

У свої 32 роки він знявся в 12 фільмах і став найпопулярнішим актором Туреччини. Його також називають одним з найкрасивіших і талановитих. Кожна з його партнерок по фільмах відгукується про нього тільки в позитивних фарбах . Найспекотніший обговорення було про його взаємини з Берен Саат , з якою він зустрічався. Багато хто хотів би бачити їх разом в якості закоханої пари , але самі знамениті винуватці обговорень намагаються ніяк не коментувати своїх стосунків. І все ж у 2013 вони з’являться разом у серіалі. Це буде турецька серіал ” Помста ” Intikam .

Фільмографія

  • Сон метелика ( 2013 )
  • Помста (2013)
  • Народ мого діда ( 2011 )
  • Не забувай мене ( 2011 )
  • Не забувай мене , Стамбул ( 2011 )
  • Після революції ( 2011 )
  • Карусель ( 2011 )
  • Любов на інших мовах ( 2009 )
  • 1001 ніч ( 2009 )
  • Не бійтеся життя ( 2008 )
  • Бездомний ( 2007 )
  • Iste benim ( 2006 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>