Головна / Знамениті / Біографії зірок / Іігіт Озшенер ( Yigit Özsener )

Іігіт Озшенер ( Yigit Özsener )

Біографія

Іігіт Озшенер ( Yigit Özsener ) – турецький актор. Народився 6 квітня 1972 року в місті Ізмір , Туреччина . Іігіт навчався в Стамбульському технологічному університеті « Yıldız » і в 1996 році отримав ступінь інженера з Електрокомунікації . Почав осягати акторське ремесло в студії « Şahika Tekand Studio » , також виконував ролі в п’єсах , у тому числі в п’єсі іменитого англійського драматурга Гарольда Пінтера ( Harold Pinter ) «Німий офіціант » , спектакль за п’єсою поставив собственнолічно .

фільмографія

  • Кінець / Son – 2012
  • Клуб невдах – 2011
  • Народ мого діда – ( 2011 )
  • Любов любить випадковості – 2011
  • Езель – 2009
  • Я бачив Сонце – 2009
  • Кунг Фу Панда – 2008
  • Симфонія любові – 2007
  • Нагадування – 2007
  • Кішка на дорозі – 2007
  • Prenses Lissi ve Karadamı Yeti – 2007
  • П’ять разів – 2006
  • Мрія – 2006
  • Будинок кошмарів : торкаючись до них – 2006
  • Windy Garden – 2005
  • Bingo – 2005
  • Big White – 2004
  • 11:45 Ніч – 2004
  • Вкрадений труп – 2004
  • 24 Saat – 2004
  • Квартира – 2004
  • Сходження – 2003
  • Секрет – 2003
  • Crude / Fırsat – 2003
  • Принцеса … Мій приятель і я – 2003
  • In The Army Now – 2002
  • Запам’ятати мене – 2002
  • Zeybek Ateşi – 2002
  • Green Light – 2001
  • Karanlıkta Koşanlar – 2001
  • Away From Home – 2000
  • Мені дуже шкода , Лейла – 2000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>