Головна / Знамениті / Біографії зірок / Хусейн Авні Даньян ( Hüseyin Avni Danyal )

Хусейн Авні Даньян ( Hüseyin Avni Danyal )

Біографія

Хусейн Авні Даньян ( Hüseyin Avni Danyal ) – відомий турецький актор народився 12 квітня 1962 року в місті Трабзон , Туреччина . Виконав свою першу роль в кіно в 1987 році, Хусейн Авні Даньяннайбільш знаком російському глядачеві за телесеріалами « Безцінний час » і «Де моя дочка ? » , які також можна подивитися на нашому сайті.

Фільмографія

  • неушкодженим – 2012
  • Квітка темряви – 2011
  • Чинара – 2011
  • Любов любить випадковості – 2011
  • Безцінний час – 2010
  • Де моя дочка ? – 2010
  • Біль осені – 2009
  • Білий ангел – 2007
  • Долина вовків : Западня – 2007
  • Буря – 2006
  • Пам’ятайте , дорогі – 2006
  • Китайці йдуть – 2006
  • Хюррем Султан – 2006
  • Любов і ненависть – 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>