Головна / Знамениті / Біографії зірок / Хазал Кая ( Hazal Kaya )

Хазал Кая ( Hazal Kaya )

Біографія

Хазал Кая ( Hazal Kaya ) – відома кіноактриса з Туреччини. Вона народилася 1 жовтня 1990 року в місті Газиантепе. Талант до творчості проявлявся у неї з самого дитинства. Чим вона тільки не захоплювалася , коли була дитиною – балет , скрипка , танці.

Але , незважаючи на те , що Хазал з легкістю освоювала кожен новий вид занять , її головною мрією завжди був виступ на сцені. Навчалася вона в спеціальній італійській школі , яка розташовувалася в Стамбулі. Однак , смілива дівчина , не забувши про свою мрію опинитися на великій сцені , зважилася на відважний вчинок – вона записалася в школу відомого в Стамбулі театру Айла Алга . Саме цей крок зумовив майбутню долю Кайї .

Свою першу роль актриса отримала в 2006 році, у віці 16 років. Це була невелика роль у відомому турецькому драматичному серіалі ” Сила . Повернення додому ” . Потім послідували ще дві ролі в турецьких міні- серіалах ” Acemi ” і ” Genco ” . Але всі ці появи на екранах носили епізодичний характер , вони не принесли дівчині слави і визнання . Але вона вірила , що знаходиться на правильному шляху , і продовжувала наполегливо працювати. І дуже скоро її старання були винагороджені.

Знаменита жінка- режисер Хілаль Сарай запросила молоду актрису на зйомки серіалу ” Заборонене кохання ” . Роль Ніхаль Зіяглі в цьому серіалі зробила її однією з найбільш впізнаваних актрис Туреччини. Дівчина опинилася під пильною увагою провідних режисерів країни. Тільки за 2011 рік вона зіграла у трьох художніх фільмах і в одному серіалі.

Останньою роботою актриси , на даний момент , стала картина з дуже символічною назвою – “Остання ” . Популярність молодої актриси росте не по днях , а буквально по годинах. Немає сумнівів , що у дівчини попереду велике майбутнє. Її чекає безліч прекрасних телевізійних ролей.

Фільмографія

  • Bu son olsun ( 2012 )
  • Не можу спати , коли прибуває місяць < / a > ( 2011 )
  • Бехзат : Я поховав своє серце ( 2011 )
  • Çalgi çengi ( 2011 )
  • Я назвала її Феріха ( 2011 )
  • Бехзат : Серійні злочину в Анкарі (серіал , 2010 )
  • Заборонене кохання (2008 – 2010)
  • Genco (2007 – 2008)
  • Acemi cadi ( 2006 )
  • Сила . Повернення додому (2006 – 2008)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>