Головна / Знамениті / Біографії зірок / Халук Піесу ( Haluk Piyes )

Халук Піесу ( Haluk Piyes )

Біографія

Халук Піесу ( Haluk Piyes ) також широко відомий під псевдонімом Luk Piyes , турецька актор , сценарист , продюсер і режисер, – ось неповний перелік досягнень , що характеризують його як видатну особистість. Народився Халук піесу 30 -го березня 1975 року в м. Кельні , Німеччина . Незважаючи на те , що батьки його були вихідцями з Туреччини ( Адана) , піесу є турком лише наполовину ( по батьківській лінії ) .

Починаючи з 1982 року , Халук займається боксом і згодом стає чемпіоном серед юніорів. Спортивна підготовка зміцнила і сформувала його тіло , що в найближчому майбутньому дуже допомогло йому виділитися в середовищі модельного бізнесу. Будучи різнобічним і дуже активним хлопцем , він , закінчивши вивчення юриспруденції в університеті Кельна , відправляється вчитися в театральну школу Лос- Анджелеса. Після повернення закінчує акторську студію в ФРН , чим і завершує формування потужного пласта знань і навичок , який дозволив йому в майбутньому проявити себе як яскравого і талановитого актора. Халук визнаний одним з найкрасивіших турецьких акторів сучасності.

Кар’єра

У 1995 році Халук починає працювати моделлю . Завдяки своїм видатним даними дуже швидко отримує визнання своїх досягнень в цій сфері і як наслідок , починає працювати в «Будинку моди Готьє ».

У тому ж році дебютував на телеекрані , знявшись у німецькому фільмі «Вся маса життя » (« Jede Menge Leben »). Згодом поперемінно знімався як у німецькій , так і в турецькому кіно. Найбільшу популярність він придбав , зігравши головну роль ( Алі Пусат ) в серіалі « Пусат » почав виходити в 2007 році. Також , трохи пізніше він стає відомий як режисер- постановник ігрових фільмів , під сценічним никнеймом ( псевдонімом ) «Люк Піс ». Інші ролі , що принесли йому популярність: « Леопарди : операція ” Вишня ” » , « Ворог у дзеркалі» , « Порох у моїй крові », «До Бою ! » , « Лист космонавта »та інші.

Фільмографія

  • ФІРУЗА – 2013
  • Ворог у дзеркалі – 2009
  • Kanimdaki Barut – 2009
  • Леопарди : Операція вишня – 2007
  • Pusat – 2007
  • Mülteci – 2007
  • Sahte prenses – 2006
  • The Stoning – 2006
  • Eylül – 2005
  • En garde – 2004
  • Клас 99 – 2003
  • Лист від космонавтів – 2002
  • Літня любов – 2001
  • Лобова атака – 2000
  • Zwei – 1999
  • Die Mädchenfalle – Der Tod kommt online – 1998
  • Der Schrei der Liebe – 1997

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>