Головна / Знамениті / Біографії зірок / Халіта Ергенч ( Halit Ergenç ) – Актори – Біографія

Халіта Ергенч ( Halit Ergenç ) – Актори – Біографія

Біографія

Халіта Ергенч ( Halit Ergenç ) – турецький актор. Народився 30 квітня 1970 року в Стамбулі , Туреччина . У сімействі артиста Саїто Ергенча . У 1989 році закінчив середню школу Бешикташ Ататюрка. Після цього Халіта Ергенч надійшов у Стамбульський технічний університет , закінчив відділення театру та оперети університету імені М.Сінан . У 1996 році почав працювати в театрі ДОРМ , також приступив до зйомок на ТБ в телесеріалі «Чорний ангел». У 2000 році виконав ролі в кінофільмах «Нічого не люблю» , « Сценарій смерті» , телесеріалах «Дідусь » , Gofret ve Ben і « Зерде » , де Ергенч знімався разом з Едже Услу . Після цього він виконав ролі ще в декількох телесеріалах. У 2011 році Халіта Ергенч отримав роль в телесеріалі « Чудовий століття » , де виконує роль Султана Сулеймана .

Особисте життя

Був одружений на Сойсалді Гізем , але шлюб розпався після півтора років спільного життя в 2009 році , причиною розлучення стала зрада Халіта Ергенч . Через деякий час він одружився на турецькій актрисі Бергюзар Корель , яка ощасливила його сином. Халіта має багато шанувальників своєї творчості по всьому світу і є одним з найпривабливіших акторів Туреччини .

Фільмографія

  • Чорний ангел ( 1996 )
  • Böyle mi olacakti (1997-2003)
  • Почерк смерті ( 1999 )
  • Зерде (2002-2004)
  • Zeybek atesi ( 2002 )
  • Контролює пляж ( 2002 )
  • Алія ( 2004 )
  • Мій батько і мій син ( 2005 )
  • Мережа 2.0 ( 2006 )
  • Трамвай ( 2006 )
  • 1001 ніч ( 2006 )
  • Спочатку запитайте ( 2006 )
  • Машини революції ( 2008 )
  • Гірка любов < / a > ( 2009 )
  • Наш урок : Ататюрк ( 2010 )
  • Чудовий століття ( 2011 )
  • Гість ( 2011 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>