Головна / Знамениті / Біографії зірок / Еркан Петеккая ( Erkan Petekkaya )

Еркан Петеккая ( Erkan Petekkaya )

Еркан Петеккая ( Erkan Petekkaya ) – відомий турецький актор. Народився 12 грудня 1971 року в місті Чермик , регіон: Іл Діярбакир (за іншими відомостями Елазіг ), Еркан ПетеккаяТуреччина . Своє дитинство провів у місті Стамбул. Слідом за закінченням драматичного відділення державної консерваторії Анатолії , з 1993 року – Еркан артист державної театральної арени в Стамбулі.

Кар’єра

Еркан зробив свої перші кроки в кіно в 1990 році , дебютувавши в кінострічці « Alman Avrat’ın Bacısı ». Успіх принесла одна з перших кіноролей в телесеріалі « Погожі дні» . Визнання акторові принесла кінороль у телесеріалі – «Остання надія» .

Фільмографія

  •  Пані Діла – 2012
  •  Безцінний час – 2011-2012
  •  Крила в ночі – 2009
  •  Остання надія – 2008
  •  Sessiz firtina – 2007
  •  Принцеса бавовняних полів – 2005-2007
  •  Собака – 2005
  •  Дупа – 2003
  •  Погожі дні – 1998
  •  Aynali tahir – 1998-1999
  •  Alman Avrat’ın Bacısı – 1990

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>