Головна / Знамениті / Біографії зірок / Екін Тюркмен ( Ekin Türkmen )

Екін Тюркмен ( Ekin Türkmen )

Біографія

Молода і красива турецька актриса Екін Туркмен народилася 22 серпня 1984 року в турецькому місті Стамбул, але деякі джерела вказують , що актриса родом з Ізміра .

Незважаючи на те , що актриса почала зніматися досить давно , про неї поки ще мало інформації , але відомо , що актриса отримала звання «Краща модель» на турецькому конкурсі краси і в 2002 році закінчила Турецька Театральний Університет . У 2009 році Екін пройшла навчання в Каліфорнійському Університеті (Лос -Анджелес , США ) , де досить непогано вивчила англійську мову.

Екін ТюркменКар’єра

Кар’єру в кіно Екін Туркмен почала з епізодичній ролі в телесеріалі «Хліб» (2002р.) . Після закінчення серіалу знялася в турецьких серіалах «Подих дихання» і « Біль життя ( Гірке життя ) » (2005р.) , потім Екін знялася в мелодрамі «Тисяча і одна ніч » (2006р.) . Далі йшли зйомки в серіалах « Кисмет Готель» і « Менекше і Халіль » (2007р.) . Але по-справжньому відомою і популярною ця турецька актриса стала після ролі в серіалі « Долі сестер » , відомому ще , як « Маленькі жінки » (2008р.) .

Також у фільмографії актриси значиться психологічна драма « Останній урок» (2008р , США ), деякі люди вважають , що в цьому фільмі Екін зіграла свою найкращу роль. У 2010 році актриса відроджується у фільмі « Адана ». У 2011 році Екін знімається у фільмі « Анатолійські орли » , у фільмах « Патруль » і « Знала одну жінку». Також Екін Туркмен брала участь в рекламі компанії «Кока -Кола » і в короткометражному фільмі Дуба Джоя «Відповідь» , а ще грала в театрі заперечення Арнольда Бескера і Хасана Шафінтурка і театрі « Хвиля» Рінхольда Тріта і Шакіра Гурзумара .

Особисте життя

Подейкують , що мама Екін Туркмен хвора на рак грудей , і в зв’язку з цим актриса щороку проходить мамографію , а також їй приписують любовний зв’язок з турецьким поп- співаком Муратом Далкілічем .

Фільмографія

  • Анатолійські орли ( 2011 )
  • Долі сестер / Маленькі жінки (2008 – 2010)
  • Останній урок ( 2008 )
  • Менекше і Халіль (2007 – 2008)
  • Тисяча і одна ніч (2006-2008)
  • Keloglan kara prens’e karsi ( 2006 )
  • Біль життя / Гірка життя (2005 – 2007)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>