Головна / Знамениті / Біографії зірок / Джемаль Токташ ( Cemal Toktaş )

Джемаль Токташ ( Cemal Toktaş )

Біографія

Джемаль Токташ народився 1 січня 1983 року в Стамбулі. Дитинство актора пройшло в рибальському районі Картал , розташованому прямо на березі Мармурового моря. З малих років майбутній зірці турецького кінематографа довелося пізнати всі тяготи дорослого життя. Як розповідає сам актор , його виховала вулиця , жорстокі закони , які відкрили йому сувору правду життя. Цілком можливо , що це значною мірою посприяло беззастережному успіху Джемаль в драматичних картинах.

Однак незважаючи на непросте дитинство , юнак вже напевно знав , чого хоче від життя , і впевнено йшов до своєї мети. Джемаль закінчив державну консерваторію Стамбульського університету , і це визначило його подальшу долю. Зараз Джемаль з посмішкою згадує про те , як складно йому було адаптуватися до університетського життя . Адже хлопчисько з вулиці не визнавав жодних авторитетів і мав зовсім інші інтереси , ніж його однокурсники .

У 2006 році відбувся акторський дебют молодого і амбітного Джемаль . Роль брата Сили в однойменному серіалі принесла йому успіх на батьківщині і численні пропозиції від турецьких режисерів. Пекучий брюнет з пронизливим поглядом дуже органічно вписався в роль трохи безрозсудного у своїй безстрашності Азата .

У 2009 році Джемаль знявся відразу в трьох фільмах. У серіалі «Я бачив Сонце» актор зіграв молодого чоловіка на ім’я Кадрі , що потрапив в компанію трансвеститів і всерйоз сприйняв їх переконання. Пізніше з’явилася картина «Ви вписали своє ім’я ? » , Де Джемаль зіграв одну з головних ролей. Але справжню славу акторові приніс фільм « Лай чорних псів» , за роль в якому він був удостоєний нагороди за кращу чоловічу роль.

В даний час Джемаль Токтас знімається в новому турецькому серіалі « Tövbeler Tövbesi » і як і раніше радує фанатів своїм вогненним темпераментом і неповторною грою.

Фільмографія

  • Böyle Bitmesin ( 2012 )
  • Tövbeler Tövbesi (2011 – 2012)
  • Лікарі ( 2010 )
  • Ви вписали своє ім’я ? ( 2009 )
  • Я бачив Сонце ( 2009 )
  • Лай чорних псів ( 2009 )
  • Сила . Повернення додому (2006 – 2008)
  • 24 години ( 2004 )
  • Дитина ( 2003 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>