Головна / Знамениті / Біографії зірок / Бурчин Терзіоглу ( Burçin Terzioglu ) – Актори – Біографія

Бурчин Терзіоглу ( Burçin Terzioglu ) – Актори – Біографія

Біографія

Бурчин Терзіоглу народилася в столиці Туреччини , Стамбулі , 9 березня 1980 року. Свій перший акторський досвід вона отримала будучи п’ятирічною дитиною , і продовжувала зніматися з ранніх літ. Почати свою кар’єру так рано допоміг батько , який був задіяний в кіноіндустрії. Вся сім’я Бурчин дуже заможна. У них є багато капіталу в різних телекомпаніях , активно розвивають свій ресторанний бізнес, також розвивають бізнес в інших європейських країнах.

Бурчин Терзіоглу ( Burçin Terzioglu ) - Актори - Біографія

Її батько , як уже сказано вище , має свою кіностудію і цілу звукозаписну студію. Сестра Бурчин , заміжня за режисером , і працює на телебаченні. Брат працює кінооператором , інші родичі також мають свій бізнес. Вже кілька поколінь сімейство Терзіоглу пов’язано з теле і кінобізнесом . Тому для самої Бурчин не стояв питання з вибором професії. Як вона сама висловилася, що за неї все вирішило її походження і сім’я. І ще з самого дитинства у неї в думках не було займатися чим-небудь іншим .

У Бурчин багато шанувальників , які постійно дивляться серіали з її участю , стежать за відгуками і рейтингом. З кожним фільмом її популярність досягає неймовірних висот , і Бурчин не приховує , що вона божевільна рада цьому .

Бурчин замужем за турецьким красенем Муратом Йилдірімом , який не менш відомий в турецькій кіноідустрії . Їх роман почався в останні місяці зйомок фільму « Буря ». Молода пара зрозуміла , що між ними виникла любов , хоча протягом перших дев’яти місяців зйомок вони були хорошими друзями. Разом вони проводили практично по 20 годин на добу. І незважаючи на багато акторські пари , які зазвичай розходяться після зйомок того чи іншого фільму , їх відносини закінчилися весіллям. Єдині труднощі , які виникають на їх шляху , це те , що вони часто знаходяться не разом , тому що популярні і затребувані , і їм доводиться працювати на території всієї країни , але подружжя це не бентежить , вони щасливі незважаючи ні на що.

Фільмографія Бурчин Терзіоглу

  • Езель (2009 – 2011)
  • За межами кола ( 2008 )
  • Буря ( 2006 )
  • Якщо жінка ( 2004 )
  • Aliye ( 2004 )
  • Tastan kalp ( 2003 )
  • Kinali kar ( 2002 )
  • Çiçek taksi ( 1995 )
  • Темнофіолетовий ( 1991 )
  • Fazilet ( 1990 )
  • Регенерація ( 1987 )
  • Оголений громадянин ( 1985 )
  • Patron duymasin ( 1985 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>