Головна / Знамениті / Біографії зірок / Беррак Тюзюнатач ( Berrak Tüzünataç ) – Актори – Біографія

Беррак Тюзюнатач ( Berrak Tüzünataç ) – Актори – Біографія

Біографія

Кінематограф в Туреччині – це , звичайно, не індійський Боллівуд або Голлівуд , але він дуже стрімко розвивається і набуває популярності навіть за межами самої Туреччини. У Росії також стали відомими багато серіали , зняті в Туреччині. Найпопулярніші з них : « Заборонене кохання » , « Езель » , «Чудовий століття » , « Листопад » , «Тисяча і одна ніч » і безліч інших .

Щороку в Стамбулі і Анталії проводяться міжнародні кінофестивалі , а турецькі актриси по таланту красі нічим не поступаються яскравим зіркам Голівуду . Ось , наприклад , одна з найкрасивіших і здатних турецьких актрис – Беррак Тюзанатач .

Беррак Тюзанатач народилася в турецькому місті Ялові 2 листопада 1984 . Працювала ведучою на телебаченні , моделлю , відвідувала уроки акторської майстерності. Свою кар’єру Беррак Тюзюнатач початку в 2005 році, зігравши роль в серіалі « Життя в борг ». Як модель вона не раз з’являлася на обкладинках відомих чоловічих журналів « Haftasonu » і « Hello » , зумівши зачарувати читачів своєю красою і природністю.

Однією з яскравий ролей цієї актриси , особливо запам’яталася глядачам , стала роль Вахіді в досить популярному в Туреччині історичному серіалі , що вийшов в 2007 році під назвою «Прощай , Румелия ». Беррак Тюзюнатач – яскрава , талановита , красива турецька актриса , яка вражає своєю грою , і якою багато пророкують велике майбутнє.

Фільмографія

  • Кінець дороги в Чанаккале (2013)
  • Початок ( 2012 )
  • Море на долоні ( 2011 )
  • Шлях дракона ( 2010 )
  • Заздрість ( 2009 )
  • Хіба це серце тебе забуде ? ( 2009 )
  • Езель (2009 – 2011)
  • Прощай , Румелия (2007 – 2009)
  • Жінки Бейза ( 2006 )
  • Політ на килимі -літаку ( 2005 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>